Tunnustuksia tekstien takaa – kysy ja saat vastauksen

Ensimmäinen Arjen pienet -teksti syntyi ja julkaistiin noin puolitoista vuotta sitten. Tämän jälkeen niin sanottuja uusia sisaruksia on ilmestynyt keskimäärin kerran viikossa.

Kuluneen puolentoista vuoden aikana olen saanut mahtavan määrän mukavaa palautetta eri kanavien kautta. Olen saanut käydä monia mielenkiintoisia keskusteluita muun muassa kirjoittamisesta ja teksteihin liittyvistä aiheista.

Palautteen lisäksi olen saanut myös suuren määrän erilaisia kysymyksiä yksityisviesteinä, sähköposteina ja kasvotusten liittyen itse kirjoittamiseen, aiheisiin, havainnointiin ja milloin mihinkin. Olen vastannut näistä jokaiseen ja toivon mukaan kyennyt omalta osaltani rohkaisemaan kirjoitustyön aloittamista tai jatkamista, tai ihan vain tyydyttämään tiedonjanoa tekstin tuottamisesta.

Nyt onkin hyvä aika viedä kirjoittajan ja lukijan vuorovaikutusta muutaman askeleen eteenpäin. Tietyt aiheet toistuvat usein, joten ajattelin vastailla esitettyihin kysymyksiin nyt myös julkisesti. Näin ollen julkaisen niin sanottuja Kysymys & vastaus -juttuja koostetusti tulevan syksyn aikana.

Jos siis haluat kysyä jotain esimerkiksi kirjoittamiseen, aiheisiin tai muuhun vastaavaan asiaan liittyvää, voit lähettää kysymyksesi suoraan minulle joko yksityisviestillä Facebook- tai Instagram-sivuilleni, tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla osoitteeseen marko.ostman@gmail.com.

Kerään kysymykset yhteen ja vastaan niistä jokaiseen. Kaikki kysymykset julkaistaan nimettöminä, eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassa.

Hauskaa alkanutta kesää kaikille!