Liike on lääke – kilometrejä, käsikirjoituksia ja kenttähommia

En tykitä tässä valokuvassa rullaa täyteen selfieitä, enkä istu videopalaverissa, vaan taltioin videomuotoon yhtä vuorokautta allekirjoittaneen arjesta. Sain nimittäin kunnian avata Viestintäosakeyhtiö Bonden uuden sisältösarjan.

Hauska ja jopa opettavainen kokemus. Eihän sitä vauhtia huomaa, kun on tavallaan talla koko ajan kiinni lattiassa, mutta kun katselee taltioituja klippejä ja kellonaikoja niin aika paljon sitä saa vuorokauden aikana aikaan. Samalla kyseinen projekti vahvisti omaa ajatustani siitä, miksi pelkkien kuulumisten vaihtaminen ja kaljakuppiloissa istuminen kavereiden kanssa ei juuri nyt istu allekirjoittaneen ajatusmaailmaan, eikä näin ollen myöskään aikatauluihin.

Silloin kun mennään niin sanotusti rakkaudesta lajiin ei tuijotella tunteja, mutta tajusin tämän lähes täyden vuorokauden mittaisen session myötä myös sen, että melko erikoisilla yöunilla on mies kulkenut jo kymmenisen vuotta. Kuten sanottua, se on semmoista ja tämä on tämmöistä – viikonloppu kuittaa, tai viimeistään kuolema. Siihen asti nautitaan matkasta täysin rinnoin.

Käy katsomassa tänään julkaista video Instagramin puolelta klikkaamalla tästä.