Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Rakas joulupukki,

oli ihan vähän vauhdikkaampi vuosi. Väsymys iski vasta tässä vaiheessa, mutta mikäs on joulunpyhiä parempi hetki ottaa hieman huilia.

Tiedän, etteivät tontut todellakaan valehtele. Tiedän myös, että näin aattoaamuna on hieman myöhäistä enää muuttaa tapoja. Näin ollen myönnän, että se olin minä. Jokaikisellä kerralla.

Myöhäistyin lähes poikkeuksetta sovituista aikatauluista ja unohdin joka päivä varmasti useammankin asian. Valvoin aivan liian pitkään ja toisinaan nukuin puoleenpäivään ilman pienintäkään huonoa omaatuntoa.

Eksyin yöelämään harvoin, mutta kun eksyin, eksyin jatkoille. Ja jatkojen jatkoille. Aamulla kello kuusi kilauttelin ovikelloa ja kahden tunnin yöunien jälkeen anoin armoa ja anteeksiantoa.

Krapulani kärsin kuin mies. Ensin valitin ja viurutin poski vaimon tarkoin varjelemalla design-tyynyllä, kunnes tajusin kaivaa esille olotilaa keventävän korjaussarjan.

Joten kyllä rakas joulupukki, se olin aina minä – ja nautin jokaisesta hetkestä!

Rakas joulupukki, nyt on oikea aika ottaa ne sitruunaviipaleet pois poskista, laittaa korkki kiinni, sirotella ripaus hymyä parran alle ja suunnata lapsenomaisella pilkkeellä kohti vuoden taianomaisinta hetkeä. Ei tämä elämä ole aina niin vakavaa.

Hyvää ja rauhallista sekä sopivassa suhteessa railakasta joulua ja uutta vuotta 2020 kaikille!